Skip to Content
0

High 5minLoadAverage in SAP PI server 7.31 SP5

Nov 01, 2016 at 06:55 PM

41

avatar image
Former Member

Hi ,

We have seen that our Production SAP PI server has a high 5minLoadAverage through out the day. And after 10 days of any restart the the load average reduces along with the CPU utilization.

Can you provide a solution or where to start debugging this kind of issue.

Thanks

Rajesh

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Yogesh Patel
Nov 01, 2016 at 07:07 PM
0

Are you using Advance Adepter Engine ?

-Yogesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Nov 01, 2016 at 07:14 PM
0

Hi Rajesh,

You need to check below document for any performance problems in PI.

SAP NetWeaver Process Integration Performance Check - Analyzing Performance Issues and Possible Solution Strategies

Regards,

Praveen.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Nov 02, 2016 at 05:20 AM
0

Hi Yogesh

We are using dual stack where we have mix of both classical configurations and ICO configurations.

Hi Praveen,

We have done analysis using the document. But we have not yet been able to identify the root cause of our issue. Over a period of time the server perfomance gradually degrades. First few days after restart the server is all fine but after a week or so we start seeing perfomance issue which inturn leads to messages not being processed as expected.

Let us know if you have encoutered this sort of issue and what could be causing this.

Thanks

Rajesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded