Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Crystal Reports server XI R2

Hi,

I am new to Crystal Reports servers and I have what is properly a dumb question.... I recently installed the server and now I am try to log into the webpage. I am trying to use the Business Objects User account I created when I installed the server but it tells me the user does not exist. For system I put in <servername>:6400 and Authentication I am using Enterprise.

Thanks for any help you can give me. Let me know if you need any addtional information.

Cheers!

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Sep 22, 2008 at 02:47 PM

    Log in as Administrator and check the user account info. By default there is not Admin password.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 22, 2008 at 03:08 PM

    Try logging in with the following information:

    System: <servername>:6400

    Login: 'Administrator'

    Password: blank (no password)

    Authentication: Enterprise

    Did'nt see the earlier reply. Hence the duplicate information.

    Edited by: Srinivas Ganapathi on Sep 22, 2008 5:08 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.