Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to get monthly reports by using MC.1

Hi,

Can anybody help me.....

We are facing problem with MC.1 transaction.Even users are having the same authorizations they are unable to get monthly report by using MC.1.Once the user given the plant and the correspont month then he is trying to execute it running the long time and going for dump.

  • It is happening for only 3 users.The remaining users are able to get the same correctly.

  • We have compared the roles.but everything ok.

  • I have created one test user in quality and tested the same.But it is fine in quality with the same authorization as the user has in prouction.

Thanks in advance.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 22, 2008 at 08:59 AM

    May be Authorization is not mentined to that System specifice at Organization level for that user.

    That plant is not included there thous 3 users

    Bhima

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.