Skip to Content
0

MS BPC 10 sp 30 zero values

Apr 05 at 04:32 PM

63

avatar image

Hi,

We have just upgraded from SP13 to SP30 and in testing we have noticed that templates that used to come up with a blank input cell to input data are now coming up with a zero value. We have run a full optimization and the zero values are still there. Does anyone know why this would be? Thanks for any help, Tracey

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

6 Answers

Vadim Kalinin Apr 05 at 05:01 PM
0

"SP13 to SP30" - what do you mean? EPM Add-IN?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Tracey Snyder Apr 05 at 05:03 PM
0

yes

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Tracey Snyder Apr 05 at 07:13 PM
0

Hi...this is also on EVDRE templates...not EPM/10 templates, thanks, Tracey

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Still using EVDRE?

0
Vadim Kalinin Apr 06 at 02:43 PM
0

As far as I remember the EVDRE support was removed starting some SP... search notes!

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Tracey Snyder Apr 06 at 01:01 PM
0

yes, for business reasons we must...do you have any idea on the answer? thanks

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Tracey Snyder Apr 06 at 02:47 PM
0

No, that is not true, they still support it. Does anyone else know the answer? We have searched notes

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Correct! I was thinking about AO Epm...

Try to install different EPM versions 14, 15,... 29...

to find when the issue happens!

0