Skip to Content
0

iFlow Deployment Failed with no Trace

Apr 04 at 06:22 AM

57

avatar image

Hello Friends,

I am facing a peculiar issue. Here my in tenant I am not deploy a particular iFlow although it is not in error. There is only a message pops up immediately after I trigger the deployment. It says "<iflow> deployment failed".

There's nothing in the monitor to trace what happened. In Problem tab there are 2 entries in warning.

I am clueless what is happening although they are warnings. Please suggest.

Regards

Amitabh

7xfnk.png (9.7 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Best Answer
Amitabh Dubey Apr 10 at 06:51 AM
0

Thanks Praveen. Thanks Sri. I have resolved this issue. And to my surprise the issue was as per the SAP Note I mentioned.

Closing the thread.

Regards

Amitabh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Sriprasad Shivaram Bhat
Apr 04 at 07:20 AM
1

Hello Amithab,

Switch to Eclipse Tooling and check the task overview then you will be able to see the exact reason for IFlow Deployment failure.

PS: In above case deployment is successful and you will be able to see your integration project failure here.

Regards,

Sriprasad Shivaram Bhat


Show 5 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Thanks Sri. I could trace the error in eclipse. But not able to interpret the issue. Can you please help.

Detailed error -

Generation, build and deploy failed for Predictive_Service_iFlow with error - while trying to invoke the method org.eclipse.emf.ecore.resource.Resource.load(java.io.InputStream, java.util.Map) of a null object loaded from local variable 'resource'

Regards

Amitabh

ngv8o.png (34.0 kB)
0

Hello amithab,

Could you please check if all the headers,properties and variables are correctly configured and if any external parameters are correctly configured.Also could you please share more details about the iflow so that we can find some point where this issue might be occurring.

Is it custom integration or you are customizing any standard content.?

Regards,

Sriprasad Shivaram Bhat

0

Hi Sri,

Please see the iFlow below along with warnings. I tried to remove the mail sending activity but still it is not getting deployed.

Regards

Amitabh

bypo0.png (39.8 kB)
0

Hello Sri,

I found a note specifying similar issue. It talks about mapping resources to be in small letters. Please SAP Note : 2573691.

I deleted the resources and the iFlow. Regenerated XSD and WSDL with names in small characters. But when I upload the resources they still take the old names. And is this really a problem for them to be in small characters. I have previous iFlows running without such issues.

My iFlow is still failing to deploy.

Please suggest.

Regards

Amitabh

0

Hello Amitabh,

could you please try changing service definition to Manual and then try to deploying it.

thanks and regards,

Praveen T

0
Praveen Tirumareddy
Apr 04 at 06:32 AM
0

Hi Amitabh,

Could you please check System logs from operations view. That might provide more information. The warnings sent shouldn't affect the deployment.

Please find the screenshot for reference.

Hope this helps.

regards,

Praveen T


Show 5 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Praveen,

I checked the trace repeatedly. It is capturing every other deployment/undeployment activities apart from the iFLow I am working on :). Bit surprised.

Regards

Amitabh

0

Hi Amitabh,

Just a workaround, if you have your eclipse set-up ready download the content and try to do a check from eclipse. This might show some issues with iflow if any.

thanks and regards,

Praveen T

0

Thanks Praveen. I found the issue which is a wild guess though and can be a bug not handled in exceptions by the product.

Regards

Amitabh

0

Hi Amitabh,

A gentle request if you could close the query you posted with the details what you did to resolve the issue.

It would help one of us if we face similar issue.

thanks and regards,

Praveen T

0

Hi Praveen,

My iFlow is not yet deployed. And I have just replied to Shri based on my findings on the current thread. Can you please check.

Regards

Amitabh

0