Skip to Content
avatar image
Former Member

problem BEx iViews >> PORTAL & BI related

Hi Gurus,

1. I have a problem in running/preview after creating a BEx iview in Netweaver 7.0 format . Situation here is, the object is in BI 7.0 with Transported object (from web application designer) made out of 3.x format.

Will this pose problem. It is loading a box where we should selct and run the query. This comes for all the iviews. When checking through Web application Designer 3.x , able to run and see the query. Looking for an expert opinion and advice on this.

2. I have another problem to download a CODE LINK from EP and load it into BI portal. I heard there is another way to upload this code link in to the target- Library of code links from where we use to create the iViews without templates.

Eagerly waiting for a help guys.!! 😊

Regards,

Alvan

email:alvan18@rediffmail.com

Edited by: Bucks Connect on Sep 9, 2008 5:39 PM

Edited by: Bucks Connect on Sep 9, 2008 5:46 PM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Sep 10, 2008 at 09:43 AM

    Hi , Just would like to update that the I got a help for the second problem in my previous request. Thanks for it.

    But the first one is all I am concerned, and request help.

    I do not know as how to attach a picture here in the forum to show the output I get. I am just a security person n not a BI person. Thanks. Alvan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded