Skip to Content
avatar image
Former Member

bi iview not updating

Hi All,

I created a basic BI 7.0 iView. (the web template was generated by WAD)

It is displayed without any error.

Now I made a small change using WAD in the text in the same web template and the published it.

I do not see the changes reflected in the bi iView. Can anyone explain why?

what should I do to get the updated information in the iview.

In the iview properties, I tried all the options for cache but still have the same problem.

Any help is appreciated.

thanks,

ms

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Sep 05, 2008 at 12:09 AM

    Hi MS,

    Go to System Administration -> Support -> Portal Content Directory -> Pcd Administration. There you will find a Release Cache button. Click on it. That will clear the Pcd Cache

    (OR )

    Select "Internet Options" from the Tools menu. You should be looking at the 'General' tab page.

    To clear browser's cache:

    Click on the 'Delete Files' button. A popup window should appear.

    Check the 'delete all offline content' button.

    Click 'OK'. This may take some time to complete.

    To clear any stored cookies:

    Click the 'Delete Cookies' button. A popup window should appear.

    Click 'OK'.

    Close all open Internet Explorer windows.

    Restart your portal and try again

    otherwise create a new iview based upon that template

    Koti Reddy

    Edited by: Koti Reddy Chimalamarri on Sep 5, 2008 2:09 AM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded