Skip to Content
avatar image
Former Member

Connection problems in InfoView.

I have two new reports that work fine in Crystal Reports. They both access SQL Server Databases. When I move these reports to InfoView they no longer run. I get the error message u201CFailed to open the connection. D:\Program Files\BusinessObjects Enterprise 11.5\Data\procSched\trum-crystal.reportjobserv\~tmp1aec44c98e864115.rpt.

This is the first time I have moved reports to InfoView that use these particular databases. I have many reports that access other SQL Server databases and they work fine.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

4 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 23, 2008 at 08:20 PM

    I am also getting the same error for newly reports added. Hopefully somone else will answer.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 23, 2008 at 08:48 PM

    Are you refreshing these reports manually or scheduling them...when they fail?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 23, 2008 at 09:18 PM

    1) Check the ODBC connection from the server where Business Objects

    Enterprise is installed.

    2) Check the ODBC connection settings at this server.

    3) Run that Crystal Report from this server

    4) Is this report viewable from other machines through the Infoview?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 28, 2008 at 01:09 PM

    A combination of copying in u25tiufl.dll and restarting the pageserver seems to have resolved the problem.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded