Skip to Content
avatar image
Former Member

PI 7.0 - Fresh installation-Need information about post installation steps

Hi All,

We have just now installed PI 7.0 on Windows server 2003 and Oracle 10g.

I wanted to know about the post installation steps we have to follow.

When we are trying to open Integration Builder home page we are getting an error

Internal Server error.While in the console I can see the J2EE engine dispatcher and server 0 is running. We are getting the same error when we are trying to open SLD with the url http://<host>:port/sld.

I know for the first time configuration we should use Wizard-Based Basic Configuration.

However, when I am trying to logon http://<host>:<httpport>/nwa , and trying to logon the SAP NetWeaver Administrator again the same error comes and it seems there is some issues with the J2EE engine.

When I am opening RWB it is giving me error no connection with SLD.

Also, I don't know from where I can get the Visual administrator tool for ther J2EE admin purpose.

Please help me I think some thing is still to do before post installation configuration wizards.

Regards

Amit

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Sep 04, 2008 at 11:37 AM

    Hi,

    Visual Administrator you can run it by

    - log on to your OS using the <SID>adm user

    -goto for <Drive>:\usr\sap\<SID>\DVEBMGS00\j2ee\admin

    then run it by go.bat

    logon with J2EE_ADMIN with master password you entered during the installation

    Regards

    SE..

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi All ,

      Thanks for your responses.

      Just now I have installed my PI system and I have to perform post installation steps now.

      Please tell me why my Integration builder home page is giving "Internal Server Error".

      I am not able to start even Configuration Wizard to do some post installation steps.

      Please let me know what needs to be done to start the J2EE engine correctly.

      Regards,

      Amit

  • avatar image
    Former Member
    Sep 04, 2008 at 09:13 PM

    Hi Amit,

    You need to configure SLD first before you use the Configuration Wizard for PI. Please let me know if you need further information or documents that you can refer to. <b>Deleted by Moderator</b>

    Thank You

    Reg,

    Kishore

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Kishore,

      Please attach the documents with the thread.

      Still the problem is not resolved.Please tell me how to setup the SLD before foing through the post instalation wizard.

      Regards,

      Amit

  • avatar image
    Former Member
    Sep 04, 2008 at 10:56 AM

    Hi Amit,

    Look at below document.

    https://www.sdn.sap.com/irj/servlet/prt/portal/prtroot/docs/library/uuid/ac6de690-0201-0010-54ac-8923089dcc97

    In the xi 3.0 installation guide you will get the steps

    sap netweaver->sap netweaver 2004->installation

    here below you will get SAP XI and there you will find xi 3.0 installation guide

    In that gide post installation steps are there.For pi 7.0 some naming convension will change.

    SAP NOTES - 940309

    Regards

    Ashok

    Edited by: Ashok Dalai on Sep 4, 2008 1:02 PM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 08, 2008 at 08:54 AM

    HI Sinha :

    I am installing PI 7.0, Would you please tell me whether you installed the Dispather? what is it used for ?

    Best regards

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded