Skip to Content
avatar image
Former Member

Problem reading a characteristic value.

Hello,

I have a problem reading by code the value of a characteristic in the material master.

I am using the FM CLFM_SELECT_AUSP to get the values stored in the AUSP table.

- When the material doesn't have any value, my program works fine, because there is no record for the characteristic in the AUSP table,

- when the material has any value, the program works fine again.

- but when a material is set back to blank (after having another value), the process detects wrongly the previous value. This is because in the AUSP there is not a new record for the blank value.

The consequence is that if you look at the material master, the characteristic has blank value, but in the AUSP table you have all the historic values ending in the previous value (there is not any record with value blank).

Do you know some way to read the correct value stored in the mm03 transaction?

Thanks in advance.

Onofre

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Sep 03, 2008 at 09:14 AM

    Hello

    BAPI_OBJCL_GETDETAIL

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 03, 2008 at 01:24 PM

    Hello,

    It was my fault. I have checked the parameters in FM CLFM_SELECT_AUSP and now, it works fine.

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded