Skip to Content
avatar image
Former Member

Record mode 3 unknown ......ODS activation failure..

Hi Everyone..

I am getting the following error while activating the ods ZPUR_O03.

"Record mode 3 unknown (data record REQU_4AYFYY3L1LKC97FA051Z0O9FO/000064/2431), activation failed"

could any one please explain the reason for this and how can we avoid this.

P.S: we recenty upgraded our patch level to SP 18 stack 16.

we never had a problem earlier.

Many thanks.....

Ravi.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Sep 03, 2008 at 08:58 AM

    Hi,

    please check your data in psa. In detail, check the content of the field mapped to 0recordmode. There must be a incorrect value '3' in that field. Correct that in PSA and reload. Additionally check the source of that field. May be you need to adjust some things already in the source system.

    regards

    Siggi

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      depending on your datasource, there must be a related R/3 table that contains that value. You might need to check the document that is posted with that cancellation indicator or you need to create a routine in your transfer rules to change the value '3' to a valid value. But therefore you need to know what the meaning of this indicator in the source system is.

      regards

      Siggi

  • avatar image
    Former Member
    Nov 10, 2011 at 09:47 PM

    Thanks for your help.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded