Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problems within VL10b (delivery is NOT created)

Hi guys,

I'm experiencing problems within VL10b.

I created a cross-company purchase order with all the necessary data. If I open VL10b and select the order (by date or order number... both works) it is shown just fine. BUT when I click the button for background creation, it doesn't work.

There's no log or error-message, just nothing which would give me a hint about what's the problem.

Anybody got any ideas what to check in order to find out where's the problem?

Any input is greatly appreciated... thx & regards,

Bobby

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 26, 2008 at 03:42 PM

    Make sure the PO is released and or the shipping data is populated

    if the plant is not setup for shipping data than also you will not see the delivery

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member J├╝rgen Lins

      Jürgen,

      I checked the log already beforehand (and got disappointed).... here is what the system says:

      Diagnosis

      An error has occured while delivering the order items in the

      background that cannot be processed in the program.

      System Response

      The system does not generate any deliveries.

      Procedure

      Try to correct the error, described in the next error

      message, or try to deliver order that has caused it with

      ship-to party .

      Procedure for System Administration

      Regards,

      B.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 27, 2008 at 07:12 AM

    Hi,

    Open your order & check 'Delivery Schedule' tab.

    Check 'Delivery Date'. Check it to system date & then try to make delivery.

    It should be displayed in VL10B - background check.

    regards,

    Chintan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Chintan,

      > Open your order & check 'Delivery Schedule' tab. Check 'Delivery Date'.

      > Check it to system date & then try to make delivery. It should be displayed

      > in VL10B - background check.

      The problem is not that the PO is not shown in VL10B, BUT that I can process it further! When I press the "process background"-button nothing at all happens.

      If you should have any further ideas let me plz know!

      Cheers,

      Bobby

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 01, 2008 at 01:19 PM

    Hey everybody,

    issue closed!

    Once again the problem was the confirmation control....

    Thanks for your numerous input!

    Regards,

    Bobby

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.