Skip to Content
avatar image
Former Member

BOE XI R3 cmc and infoview problem in Internet explorer

I have just finished a xi r3 installation on a vmWare win2003sp2 server and have problems with Cmc and Infoview in Internet explorer. Both applications works in firefox.

In Cmc I can't log on with Internet Explorer the logon page just blanks out user name and password. No error messages i displayed and there is no errors in the tomcat log file.

In Infoview i can't log on but get a error message "Logon denied: Your session is not valid or has expired"

Please help.

Thanks in advance

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Aug 22, 2008 at 03:25 PM

    Hi Patrick

    Which version of Internet Explorer are you using?

    Thanks

    Soni

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Bump? How is this question answered?

      To tell users that they need to use the IP instead of hostname is kind of defeating the purpose of DNS.

      I have the exact same situation as the original poster and it does work if they use the IP Address, but that doesn't seem like much of an answer.

      Anybody got ideas as to what the cause of this issue is?

  • avatar image
    Former Member
    Aug 22, 2008 at 03:27 PM

    Hi Patrick,

    As CMC & Infoview works from Firefox, it is not an issue with the installation, but something IE specific. Which version of IE are you using ? Also do you have any proxy server configured in IE ? Also it happens from all client machines or some specifc machine ?

    Thanks

    Indraneel

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded