Skip to Content
0

WP_PLU not triggering from WPMA

Mar 21 at 12:09 PM

44

avatar image

Hello Experts,

Whil sending the Article using wpma , I am not getting any idoc . The profile in WE20 is set for WPPLU. Is there any other setup required for the same. Any suggestion can help.

Regards

SAP retail 2Kwpplu-message.png

wpplu-message.png (34.1 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Andras Strobl
Mar 21 at 01:18 PM
0

Hi,

You should check WPER2 --> Object Analysis (POS Outbound). After entering the Article and Store, you will see what segments are missing; causing no IDoc generation in WPMA.

Best regards,
Andras

Show 5 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi,

Regarding the WRF6, you should add the merchandise category of the article to the site in WB02.

I assume you have created the VKP0 condition by VK11. Please try to create a pricing document in VKP5, and check the WPER2 (or WPMA) again after that.

BR,
Andras

0

Hi Andras,

Now I made it working. While debugging i found there is a missing vkp0 in out bound profile. After maintaining it the idoc triggered. Thank you so much for the support. I need lot of support from you. So please share your email to communicate . Thank again.solved.png

Regards

SR2000

solved.png (29.4 kB)
1

I am glad to answer you, but let's keep the communication visible on community.
Hopefully others will have benefits from these conversations ;)

0

Hi Andras,

Thanks and Agree with you. I just deleted the two last conversations because that screen shot I attached had the confidential of Sorg details. So i had to remove that thread.

Regards

SR2000

1

Excellent Andras...You are Super Great and cool...

0