Skip to Content
0

Long connecting times to BI platform with Lumira 2.1 (on one computer)

Mar 16 at 07:33 AM

42

avatar image

Hello forum,

First of all, I want to clarify that the problem exist only on one(from 3) client machines and all installations are Lumira Designer and Discovery 2.1 sp0., JRE is 1.8.161.The server is BI 4.2 sp 5 with Lumira Add-on 2.1

I can connect with Designer immediately and download documents from the BI platform, but when I try to save/synch/upload document to platform the designer hangs with message "Operation in progress".It takes about 50-60 minutes till the operation finishes. When I connect with Discovery the situation is the opposite - wait time for the connection opening 40-50 minutes, but the saving is done immediately. There were Lumira 1.31 and Design Studio 1.6 installations( they worked without problems) but I uninstall them - no effect.

There is a HANA Studio and I wonder if it can cause this problem because some JAVA/Eclipse mess, but I don't want to uninstall HDB Studio.

Does anybody have a such or similar problems?

Any help will be very appreciated.

Best Regards,

Ivaylo

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Tammy Powlas
Mar 16 at 09:59 AM
0
Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Thank you Tammy!

I'll read the documents again, but I think that the problem is on the client machine, because on the other 2 PC's there are no problems.

BR,

Ivaylo

0