Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No connection to integration Builder

Hi Experts,

Unable to establish connection between XI and ECC system.

In SPROXY tcode we are getting "No connection to integration bulder" error.we have falllowed XI configuration guide. Everything is correct.

In client 000 and 001 SPROXY is working fine but when i check it in client 800 we are getting the above error....

I have followed so many threads but still we were unable to resolve this problem.

Please help us

Regards

Sowmya

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 13, 2008 at 10:49 AM

    Hi Sowmya,

    Please check this Sap note 689847

    Hope this will solve ur problem

    Regards

    Chandramohan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.