Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Add On problem

hi all

how r u ? Initially i created a UF(User form) and made that user form as an add-on(say Version 1.2) and installed it in two clients(say A and B),it worked well and after that i made some changes in that user form and again created the add on (i changed the Version no as 1.3) and tried to install in both the clients.In one client its working well but in another client if i tried to start the add-on its giving an error message as

"Add On Sample:Add-on installation failed because another version is already installed. Please ensure that the version number is higher than the version previously installed".

The add-on works in all other clients except one client (A).Remaining add-on are working good in the Client -A.Only this add-on gives an error message if i tried to start

Edited by: Rajeswari Palaniyappan on Aug 13, 2008 8:52 AM

Edited by: Rajeswari Palaniyappan on Aug 13, 2008 8:53 AM

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 13, 2008 at 07:07 AM

    Rajeswari,

    Even i encountered the same issue. What i did was i cleared the data of my addon from the AddOnsLocalRegistration.sbo file. U can find that file at C:\Program Files\SAP\SAP Business One.

    In that file just remove the following

    <AddOn Exe="URADDON.exe" Installer="Installer.exe" InstallerMD5="BD3293A88113B4689E2C35BFAE63C2A3" Name="UR ADDON NAME" Path="C:\Program Files\SAP\SAP Business One\AddOns\UR NAMESPACE\ADDON NAME" Space="NAMESPACE" UID="xxxxx" UnInstEstTime="10" UnInstParams="-U" UnInstaler="Installer.exe" UnInstallerMD5="BD3293A88113B4689E2C35BFAE63C2A3" Ver="2.930"><Common ID="7" Name="ESPLCHN-SAB1"/></AddOn>

    Hope this solves it.

    Regards,

    Vasu Natari.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 13, 2008 at 06:55 AM

    Hi Rajesh,

    this can have some reasons.

    1. maybe you forgot in the . ARD file to make the Version higher.

    2. maybe the deinstallation failed - remove the

    AddOnsInstall.sbo

    AddOnsLocalRegistration.sbo

    files in SAP installation folder and restart the "problems client" -> this starts the re-installation.

    hope it helps.

    lg David

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 13, 2008 at 07:38 AM

    thanks for your solution.Add-on working good

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.