Skip to Content
avatar image
Former Member

Transport issue( business system)

Hi experts..

My system land scape is XID (Dev)--


> XIQ(Qua)---->XIP(Prd) and there is one more system called XIT ( it is replication of XIP(Prd) for testing .

actually we have upgraded service pack in XIT, now iam importing IR ID from XID to XIT to test all scenarios.

the IR is imported properly , but when iam trying to improt the ID iam getting error that " business system BP1" is not exist . actually BP1 is defined in XIP (production) system.

i cheked in SLD of XIT system , there are all business systems are available same as XID system.

iam not undertand while import why XIT is pointing the business system BP1 which is related to XIP (Prd) system?

i refresh all caches also , please tell me what could be the reason?

i gone through the blog still iam not clear.

thanks in advance.

Regards

vasavi

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Aug 12, 2008 at 03:16 PM

    Hi,

    Check the Business system in SLD of XIT system whether the Pointing BS is available.

    Cheers

    Agasthuri Doss

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      >the proble may be because of.... intiallly XIT system is replication XIP . so by importing The ID from XID >and trying to overwrite the ID in XIT. so it may be leading to error?

      No, Check whether you have declared the Business System ( SLD ) in the XIT which is equalent to the Business system declared in the XIP. If not Declare the Business System though it is not pointing to the Technical System.

      Cheers

      Agasthuri Doss

  • avatar image
    Former Member
    Aug 12, 2008 at 03:23 PM

    Dear Vasavi,

    In your DEV SLD, which system you have defined as trasport target for your scenario business system?

    Is all trasport target settings in place on both systems?

    -Gouri

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 12, 2008 at 07:43 PM

    >>iam not undertand while import why XIT is pointing the business system BP1 which is related to XIP (Prd) system?

    Did you create groups and transports in SLD?

    if you did,then Business system in Dev might be pointing to Business system in prd,therefore when you import the object in XIT,it will look for the Business system of Prd(which is not present)hence you are getting this error.This error will not come in IR,since no Business systems are involved there.

    Could you please check your SLD to make sure that Business system of Dev when transported will point to Business system of XIT.

    Thanx

    Aamir

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded