Skip to Content

Performance document showing junk characters instead of JAPANESE characters in print preview.

Performance document showing junk characters instead of JAPANESE characters in print preview. Custom layout is used but its working fine as expected in QA and DEV system. Isuue only in PROD system. All the software and hardware versions are same in all the systems. Please guide to find the root cause.

book1.jpg

book1.jpg (85.1 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • When i am comparing print preview's document properties for QA and PROD system i found that "KozMinPro-Regular-Acro" japanese font is missing in PROD print preview. as shown in attachment.

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Mar 21 at 12:37 PM

    Hello,

    Please check if proper font is used in PROD server:
    https://wiki.scn.sap.com/wiki/display/ABAP/ADS+font+trace+analysis

    If font is missing, install it on ADS server:
    SAP Note 1565508 - How to embed font on ADS server

    BR,
    Piotr

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Mar 27 at 10:44 AM

    Thank you for response Piotr, let me try these and i will come back to you.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jun 12 at 12:41 PM

    trace-1.txttrace-2.txt

    Attached are the traces and the screens showing that the japanese character is put in while editing the performance document but while print preview the document the junk characters are loaded and on document properties also the japanese font is not present. please guide.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded