Skip to Content
-2

Getting Invalid Parameter @EnterpriseSearchHana.identifier

Mar 13 at 06:52 AM

23

avatar image

CALL ESH_CONFIG('[{ "uri": "~/$metadata/EntitySets", "method": "PUT", "content":{ "Fullname": "ANA_FAQ/V_ISSUES", "EntityType": { "@Search.searchable": true, "@EnterpriseSearch.enabled": true, "@EnterpriseSearchHana.identifier": "DETECTEDISSUES", "@EnterpriseSearch.fieldGroupForSearchQuery": [ { "Name": "ISSUE_FIELD_GROUP", "Elements": [ "QUESTION_ID","QUESTION" ] } ], "Properties": [ {"Name": "QUESTION", "@Search.defaultSearchElement": true, "@Search.fuzzinessThreshold": 0.9, "@EnterpriseSearch.presentationMode": [ "TITLE" ], "@EnterpriseSearch.highlighted.enabled": true}, {"Name": "QUESTION_ID", "@Search.defaultSearchElement": true, "@EnterpriseSearch.presentationMode": [ "HIDDEN" ], "@EnterpriseSearch.key": true} ] } } }]',?);

RESPONSE :

{"error":{"code":"8103113","message":"Configuration failed","details": [{"code":"8103102","message":"Invalid parameter: '@EnterpriseSearchHana.identifier'"}]}}

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Best Answer
Florian Pfeffer
Mar 13 at 07:07 AM
0

I would be great if you would share some more information instead of just posting an error message. E.g. it would be of interest which HANA version you are using. I assume that you are using a HANA version older than HANA 2.0 SPS01, because the annotation for which the error occurs was introduced with that version. If you are using an older version, than you get that error message, cause the annotation simply does not exist.

Regards,
Florian

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Thanks Florian,

It was version issue

0