Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

language issue

HI Guru's

Problem with newly created portal services(iviews)

When my french user logs in the services are missing. User is assigned french communication in the backend. When I change this back to eng the services reappear on the area pages.

Anyone have any thoughts?

Points to helpers

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 31, 2008 at 04:55 AM

    Hi,

    I hope the user how is using the Portal should change his browser settings. In Internert Explorer goto tools select Internet Options in Apperance you have Languages.

    Select the Language as French and save the changes.

    Now Check once wheteher it is working or not. I hope this will work out.

    Regards,

    Sharma.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.