Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

get no result in customer name

In the modelling process, I insert a function module from R/3.

When testing data service, I input customer name by value " * smec * ", and then get all customers whose name contain "smec".

But after deploying the model , when I input customer name in the web form, nothing can I get.

Can anybody tell me the reason?

Edited by: Yong Sheng Dang on Jul 30, 2008 4:41 AM

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 31, 2008 at 06:57 AM

    Hi,

    on which compiler you have problem .

    if this is with flex1.5 then try with flex2 compiler .

    if with flex2 also you are getting same then creat a Bug for this issue

    Regards,

    Goivndu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.