Skip to Content
1

Search by tag stopped working

Oct 27, 2016 at 02:14 PM

110

avatar image

If you go to Community Questions & Answers, and find a question, and then want to find other questions with the same primary tag, you can click on the tag and find all such tagged questions. You also see a button that says "View all related content". This searches for all content with the same tag. But today, when doing this for Tag: SAP HANA smart data streaming, it returns 0 results, even though there are questions and blogs with this tag.

What's more, it worked a few days ago.

Try these three searches:

All SDS Questions in AnswerHub:

https://answers.sap.com/questions/metadata/24099/sap-hana-smart-data-streaming.html

SDS blog search:

https://blogs.sap.com/sap/sap1/tech/73554900100700000996/73554900100800000098/

Everything tagged for SDS:

http://go.sap.com/community/tag.html?id=73554900100800000098

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

I have also noticed this behavior. It worked earlier today. Seems to only show post created today.

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Oliver Kohl
Oct 27, 2016 at 02:38 PM
3

I've checked and looks like we currently have an issue with the search index on production, where recent content can't be found, when querying via a product/solution/topic tag. We are looking into this with high prio, as this seem to affect all CTP.

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
0

This is not a Community Topic Page (CTP), but surfaces Q&A only for this tag. The content there gets directly serves from Answers, and doesn't use our central search backend.

0