Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Mesage was struck in SMQ1

Hi

I'm sending data from ECC to XI through RFC .. but the thing is working fine. in Development server .. after moved the objects from Development to Qualityserver .. when ever i execute the report in ECC for triggering the Proxy.. the data was send to the OutBound Queue(SMQ1) and message was displayed in the ECC system SXMB_MONI level(Green , scheduled) .. if go to the SMQ1 there i can able to see a Queue was pending.. that status is Ready only.. just i manually Activated that queue. then messages was processed successfully..

so, for this. what can we do.. I'm thinking we need to do the Quese Registration. but Queus already registered...

any suggestion will be appriciated..

regards

Jain

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 21, 2008 at 08:54 AM

    solved

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.