Skip to Content

Spool request no. not populated

Hi All,

I am unable to see the spool request number generated in the billing output. Tough spool is generated and can be seen in sp02.

System prompts the message "Output was successfully issued" instead of displaying the spool request number.

Pls suggest the customization changes needed.

Regards,

Ranjith

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 15, 2008 at 10:02 AM

    Hi,

    Please check whether have u deativated Print immediately field in communication strategy of billing output conditio record in VV32 for that conditio type...

    Regards

    Sankar

    Edited by: sankar sankar on Jul 15, 2008 12:04 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 18, 2008 at 08:54 AM

    Thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.