Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error in RWB

Hi,

i am getting the following Error when iam selecting Configuration in RWB

No ports that send to the Integration Server could be found for the following ALE logical

systems:

DEV500: Function module "SXI_READ_ALEPORTS" not found., error key:

RFC_ERROR_SYSTEM_FAILURE

How to resolve it?

Sulekha

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    Posted on Jul 07, 2008 at 06:48 AM

    Hi

    check you HMI connection in Sm59 -- http connection type

    Thnaks

    Amit Shivhare

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 07, 2008 at 06:50 AM
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 07, 2008 at 06:51 AM

    Hi

    Check in SM59.....check the connection....

    and check the port and check for the RFC assigned to port

    Thanks,

    Mahdu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.