Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

MI 7.0 configuration error

Dears,

We have installed Netweaver 7.0 on windows 2003 on SQL server.Now I am cofiguring MI on the server.

For configration as i come to know from installation guide netweaver 2004s,I used configration wizard and performed all task successfully in wizard.

Now as per the guide there is no additional configration step required.but now when our poral guys are trying to access portal by http://hostname:port number/me

they are getting message that

Requested service does not exist.

Please suggest that is there any addtional step requied to use MI beside the configration wizard and how can i know that MI has been configured properly.

Regards,

Shivam

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jul 07, 2008 at 06:26 AM

    Hi Shivam,

    Webconsole is not a part of MI 7.0. In place of web console MI 7.0 has NetWeaver mobile abministrator, which has the same feature as webconsole has, with some more addon functionalities.

    Use following link to run NWA.

    http://hostnem:portnumber/nwa.

    Regards,

    Satyendra.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.