Skip to Content
avatar image
Former Member

CONFIG LCR_ERROR

Hi experts,

I have the following error "CONFIG > LCR_ERROR"

No own business system

sldcheck is ok

sldapicust is ok

and there are no locked user,

does anybody know what can be the cause?

Thanks in advance,

Muraii

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

5 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Jul 02, 2008 at 10:04 AM
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jul 03, 2008 at 09:58 AM

    Hi,

    Sounds like it has something to do with LCRSAPRFC During post-installation. Can you check if you have this rfc destination LCRSAPRFC defined in SM59. This actually connection between Integration Server to System landscape directory.

    Please check

    https://www.sdn.sap.com/irj/sdn/go/portal/prtroot/docs/library/uuid/bd5950ff-0701-0010-a5bc-86d45fd52283

    Thanks

    Sudharshan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Sudharshan,

      I have LCRSAPRFC and it's working fine. And for transactrion SLDCHECK and SLDAPICUST everything is ok.

      Any idea where it can come from ?

      Thanks in advance,

      Regards,

      Muraii

  • avatar image
    Former Member
    Jul 02, 2008 at 10:06 AM

    hi murai

    Please can you check TCP/IP connection SLDAPICUST.

    Also look at this URL:

    https://www.sdn.sap.com/irj/sdn/collaboration

    In SAP XI, goto transaction SM59 and In TCP/IP connections check for 'SLDAPICUST'

    Just double click on that and do a test connection with the button on the top.

    See if you get any error. If yes then check for the same in Visual administrator.

    Please ask SAP Admin to help you with the same.

    regards

    kummari

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Kummari,

      There are no "SLDAPICUST" in sm59 but only "SLD_NUC" and "SLD_UC" and the connection is ok for them ...

      Regards,

      murai

  • Jul 02, 2008 at 11:29 AM

    Hi,

    In SXMB_ADM , go to Integration Engine Configuration and make sure that the pipeline Integration Server URL has been made.

    http://<host>:<port>/sap/xi/engine?type=entry

    Regards

    Aashish Sinha

    PS : reward points if helpful

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Aashish;

      I have checked ,these points are ok ,

      So the issue is somewhere else . any other solutions ?

      regards,

      Murai

  • avatar image
    Former Member
    Jul 09, 2008 at 09:31 AM

    Hi all,

    thanks for your answers. The problem is solved, actually the user and password in sldapicust in XI was ok but not in the backend...bad password and user in the backend..

    Thanks again,

    regards,

    Murai

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded