Skip to Content
avatar image
Former Member

Repository not loading with Zero errors

Hi,

I am not able to load my repository. I was having 1 Non Fatal error

which i fixed by Verify/Repair and now the repository has

0 Fatal errors, 0 Non Fatal Errors and 0 Warnings

Can you suggest me where actually the issue is and how to fix it ?

Best Regards,

SK

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Jul 01, 2008 at 09:04 AM

    Hi,

    After Verify-Repair option,say Load repository-with Update Indices Option.This will consider the changes made by repair option,n then load the repository.

    Hope this helps

    Regards

    Nisha

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Susil,

      As you have mentioned that rest all the other repositories are working fine, you can try taking a back-up of your repository by Archiving it.

      Un-archive the repository with a different name and check whether your problem has got resolved in the new copy of your repository. This can be used a test case.

      Hope it helps.

      Thanks and Regards

      Nitin jain

  • avatar image
    Former Member
    Jul 01, 2008 at 09:41 AM

    Hi Susil,

    If you have restarted the server, then as Nitin is saying would be the best option to try out.

    Regards,

    Dheeraj.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi All,

      Thanks for all your help. I do not have the privilege to restart the

      server. Would let you all know and allocate points if this works.This

      had worked fine with me once with MDM SP5 on my local machine.

      Best Regards,

      SK