Skip to Content
0

User Default does not Work in GRC AC 10.1

Feb 16 at 05:40 AM

85

avatar image
Former Member

Hello Experts,

I need you help with user default. I have already setup user defaults as per SAP Note

1665585 - User Defaults not applied to user in SU01

Also I have followed blogs to setup Loop for connector on decision table

https://blogs.sap.com/2014/10/07/user-defaults-grc-100/

I am not getting any error while activating ruleset, function, Loop, Decision table.

Decision table simulation gives correct result. However, User default is not getting reflected in plug in system. Even Request log says - "User attributes changed". I am attaching screenshot of my decision table, Loop and ruleset. Kindly let me know if anything is missing from my configuration?

function.pngdecision-table.png

ruleset.png

loop1.png

function.png (24.4 kB)
decision-table.png (28.9 kB)
ruleset.png (18.4 kB)
loop1.png (33.3 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

7 Answers

avatar image
Former Member Feb 16 at 09:37 AM
0

Hi,

Some of screenshots are already provided and I have couple of more.

Yes, My decision table simulation shows correct value.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Yashasvi Sanvaliya Feb 16 at 06:18 AM
0

Hello Sheenam,

Could you please provide details/screen capture of User Default config. Also, do you get correct result while simulating whole BRF+ function ?

Kind regards,

Yashasvi

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Ken Golden Feb 20 at 03:36 PM
0

Have you performed the SPRO configuration for this?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Yashasvi Sanvaliya Feb 21 at 07:55 AM
0

Hello Sheenam,

Pleas elet us know if simulation of BRF+ function (not Decision table) works fine. Also, please provide screen shots of SPRO configs for user defaults.

Kind regards,

Yashasvi

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Ramesh Vithanala Feb 27 at 06:43 PM
0

Hi Sheenam,

Did you copy the standard BRF+(User Defaults) and made changes or you created from scratch? What's the BRF+ function ID for user defaults.I hope you did the BRF+ mapping in SPRO?Are you able to see the see the usergroup inside the access request(in User Groups Tab)

Thanks

Ramesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Feb 28 at 11:03 AM
0

screen2.jpg

screen1.png

result.pngHi,

Yes BRF plus function gives correct result. Here are screenshots


screen2.jpg (39.7 kB)
screen1.png (43.5 kB)
result.png (20.0 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Ramesh Vithanala Mar 06 at 04:15 PM
0

Sheenam,

Use Connector instead of System in your DT and let us know if that fixed your issue.

Thanks

Ramesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded