Skip to Content
0

After changing path in target mapping, new app does not load in launchpad

Feb 14 at 06:03 PM

95

avatar image

Hi everyone,

We have made changes of an existing app and uploaded in ABAP repository as new app then configured in existing target mapping of a catalogue, not in lpd_cust.

But in fiori launchpad, it loads the previous version of app.

I have executed most of the cache reports.

This issue is found only in production now, please help..!!

Note: We have not activated sap/bc/ui2/flp, if we use this will it work?, since it in a production, I cannot do for testing.

Thank you

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Sagarika Gattu Feb 15 at 06:40 AM
0

Hello ,

Is this happening for a specific set of users or for everyone?

did you check this behavior in test environment, and are you able to replicate.

Regards,

Sagarika.

Show 6 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Sagarika

We tested with couple of users in production, loading previous app. In testing environment it worked fine.

Thank you

0

If it was working in QA and not in production, then it might be due to cache issues only.

Did you verify if all transports has moved correctly into production environment and target mapping has updated.

Also did you run cache_buster program?

Regards,

Sagarika.

1

Clear the browser cache or press ctrl+F5 on the screen and check if it works

0

Hi Sagarika,

I have checked in different systems. I have run following reports also, is anything I am missing?

/UI2/INVALIDATE_GLOBAL_CACHES

/UI2/DELETE_CACHE

/UI5/APP_INDEX_CALCULATE

/UI2/INVALIDATE_CLIENT_CACHES

/UI2/CHIP_SYNCHRONIZE_CACHE

/UI2/DELETE_CACHE_AFTER_IMP

Thank you

0

Hi

Here I am not using parameter scope=CONF, will that be a problem?

Thank you

0

Hi

Even after creating a new tile and target mapping but same semantic object, it loads the previous app.

0
Bartosz Jarkowski Feb 15 at 02:45 PM
0

Please try to reset user personalization, by going to SU01 -> Personalization tab.

Reset objects /UI2/CONTAINER and /UI2/USER_PROFILE

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Bartosz

The issue is only in production and we cannot do this procedure for all users.

Thank you.

0