Skip to Content
avatar image
Former Member

SAP installation drive removal

Hello,

I wanted to update our portal system (Netweaver 7,0) on SP15. the SAP installation drive F:\usr\sap was full (15GB). I provided new LUN (25 GB) on the have a Fibre-Channel EMC CX-300 SAN. I have the old drive with 15GB renamed on K and the new drive with 25 GB on F. contents I from K on F copied. for f:\usr\sap I have manually shared sapmnt and saploc with authorizations full accessed (local host \ administrators, local host \ SAP_LocalAdmin) provided. and instance started.

Problem: after restart of the server sees the operation system the SAN plates somewhat later and therefore will sap share not provided and the services (saposcol...) will not become automatically not started. I must share then provide manually and services start. and sometimes after restart of the server will sap share automatically provided and the services will to become automatically started.

before this drive removal action I did not have a problem.

EMC SAN CX300 has a Fibre-Channel

OS: Vienna 2003 Enterprise server IA64 bit

NetWeaver 7,0 SP15 Enterprise portal.

I ask for assistanceu2026

Thank you and greetings

Levent Ku00F6se

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Jun 25, 2008 at 10:29 PM

    Check that you have the same path in the SAPOSCOL service that you had before the change.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded