Skip to Content
avatar image
Former Member

T_IOT_MESSAGE_TYPE_ID specific table not created

Hi Team,

I have referred to tutorial IOT integration with IOS blog and have managed to do most of the setup.

After setting up the IOTSensor App on my IOS device, when I try to check for messages on my HCP, i notice only 3 tables created namely T_IOT_ACKSTORE, T_IOT_CONFIG, T_IOT_MONITOR_LOG only.

There is no MESSAGE TYPE ID specific table created.

My registration to IOT Sensor app is successful, not sure on which setting is missing.

Experts please advise.

Regards,

SK

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    Feb 15 at 08:20 AM

    Update: it turned out that the iOS device had some connectivity issues. After restart, everything worked out as expected.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Feb 13 at 01:33 PM

    Dear SK,

    from the Monitoring Tool and remote logs of your "iotmms" instance (based on your previous threads, I have made an assumption that your account ID is s****426), I see that your IoT MMS lacks a connectivity to the underlying DB. This is most probably the reason why a DB table is not created.

    Please, ensure you have your HANA MDC DB up and running in your account.

    Regards,

    Anton

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Anton,

      Thanks for your prompt response.

      The IOTMMS is actually setup to my colleague's S-id S*******105 and it is having a HANA (MDC DB) setup.

      I just came across the QR scan code as one of the points in the blog , so trying with it as well.

      Just in case if there is any other point that needs to be checked, please do share.

      Regards,

      SK