Skip to Content

field "Region" missing during replica

Hello everybody,

We implemented a SF-EC to SAP-HCM integration

starting from yesterday we have a strange problem.

The field Region in employee replication is no more extracted and generate a problem in HCM. The field is filled inside EC and correctly mapped

Before yesterday this field was always visible.

Any suggestion?

regards

Alessandro

      <address_information>
        <address1>xxxxx</address1>
        <address2>xxx</address2>
        <address3>xxxx</address3>
        <address4>5</address4>
        <address_type>home</address_type>
        <city>xxxx</city>
        <country>DEU</country>
        <created_by>185157</created_by>
        <created_on_timestamp>2018-02-08T17:24:44.000Z</created_on_timestamp>
        <end_date>9999-12-31</end_date>
        <is_global_model_address>false</is_global_model_address>
        <last_modified_by>xxxxx</last_modified_by>
        <last_modified_on>2018-02-08T17:24:44.000Z</last_modified_on>
        <start_date>2018-02-01</start_date>
        <zip_code>123455</zip_code>
      </address_information>
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Feb 09 at 01:46 PM

    hello Christopher,

    this was a different problem.

    In my previous question the field Region was extracted from EC but generate a problem in SLG1 "EC to HCM integration: Changes to field "Region", which is not designed for use, are deleted".

    In this case the error is "Fill field region i infotype 0006 for time period ..........." and the Region is not extracted from EC.

    So...the field Region is my nightmare in this period :)


    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded