Skip to Content

Message not received in Proxy to SOAP scenario

Hi All

I have a proxy to SOAP scenario. It is not working from past few days.

When a message is sent, there is a checkered flag in SXMB_MONI.

In component monitoring of RWB, i see that the status is 'Success' and description is 'Message status set to DLVD'.

But, it is not reaching its destination. Can you tell me where else i have to check, to find out the problem?

Thanks in Advance

Chandra Sekhar

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 18, 2008 at 01:23 PM

    Pls check the log on credentials for the web-service you are using. There might be the case that the user id/passwd got expired in the target system.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jun 18, 2008 at 01:29 PM

    hi,

    wich error you get in red flag in SXI_MONI??

    put it here

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.