Skip to Content
avatar image
Former Member

Access with LDAP user without inser user/password into Portal

Hello

Our client have a portal with Netweaver 7.02. I tried to do all steps of this blog but still not working.

I reviewed all subsequent blogs, but I hadn't found anything that could help me.

Some people in my company said me that its possible that the SPNego did not work for the client, and I should use SAML.

I don't know what must I do. There is someone that could help me with this issue?

Anybody can say me if there is a guide "How to..." with SAML for portal?

Regards

David del Castillo

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Feb 09 at 02:24 PM

    Hello David,

    Please find the below blogs and SAP help documentation that can help you regarding the same.

    https://blogs.sap.com/2014/06/02/configuring-saml20-based-single-sign-on-for-netweaver-73-portal/

    https://help.sap.com/saphelp_nw73/helpdata/en/b4/19b441e8133631e10000000a155106/frameset.htm

    Regards,
    Narayana Raju

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Sorry, but this answer does not work for our system version.

      I've checked the next blog:

      https://answers.sap.com/questions/427624/access-with-ldap-user-without-inser-userpassword-i.html

      But unfortunatly I couldn't make it works the solution included in this blog, but it seems that it's a problem with the kerberos certificate between LDAP Server and user laptop.

      The blog it's so good, but like Holger Bruchelt said, all examples that he showed in the blog works fine.

      I tryed to resolve the problem that I have, but I couldn't resolve, and I need that this solution works fine, because the version of my client It's a bit older, but they don't go to update the system in the next year.

      If there is somebody who can help me with this problem I'll be so gratefully.

      Regards

      David.

  • Feb 14 at 01:01 PM

    Hi,

    did you check the Logs at Netweaver Administrator?

    If SSO is not working, then there should be an error at the logs.

    Regards,
    Ben

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded