Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Missing entries in COPA budget extraction

We loaded budget data into COPA in ECC. However, one of the entries is incorrect so we deleted the entry in ECC and re-input the correct entry. The budget data in ECC is now correct and we did an init of the COPA cube in BI. All COPA actual data is brought in to BI correctly. However, the budget is missing the 'deletion' entry we did in ECC. Has anybody encountered similar issue with COPA data load in BI? Thank you.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 16, 2008 at 02:18 PM

    Was the Init done after the delete in ECC or before ,if not then do you have ODS in front of infocube as this should take care of the deletion ,if not then in the worst case do a selective deletion on to the infocube directly with the same selection as of ECC.

    Hope it Helps

    Chetan

    @CP..

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.