Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

NWDS Problem

Hi All,

The J2EE Engine is up and running, but when i give the Message server host name and port in NWDS, it doesnt show the server as running in the j2ee engine view.

what could be the reason and solution?

Thanks & regards,

Sudheer.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 16, 2008 at 09:56 AM

    Hi,

    Go to the j2ee engine view "in top right corner refresh symbol" is there. click refresh then it will show whether server is running(green color) or server is down(red color).

    Regards,

    P.Manivannan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 16, 2008 at 09:06 PM

    Sudheer,

    validate the message server host and port number under http://server:port/index.html---system information and get the message server host and port number

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.