Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Browser PI sheet - Missing settings

Hello all,

I have created new control recipe with destination 4(Browser). And assigned the existing process message CONSI_I and PROD_I.

Created control recipe from process order and sent to destination.

PI sheet -> Display ( Full blank, Blank, Blank)

System is not displaying any characteristics or messages to Maintain PI sheets.

I have done the following settings on Internet explorer.

Download signed ActiveX controls Enable or prompt

Launching programs and files in an IFRAME Enable

Navigate sub-frames across different domains Enable

Please let me know if I have any missing configuration.

Regards

Samson

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 12, 2008 at 03:01 PM

    Hi

    Just try to simulate the Process instruction categories in your master receipe....and see if it appears there...

    Regards

    Neeraj

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.