Skip to Content
avatar image
Former Member

ConnectionServer failed on BO XI 3.1

Hello,

On my business object server, the ConnectionServer Service is failed (see the picture). I already try to restart with the interface on CMC but no change...

I also restart tomcat server, verify cs.cfg and boconfig.cfg files if they are not corrupt.

I activate more logs for this service (in attachement) but nothing more interesting.

2018/02/01 13:23:35.062|>>| | |18749|1108702032| |||||||||||||||TraceLog::Admin: config (Config) ...
// config
// ______
active        = true;
severity      = 'W';
importance    = '<<';
keep          = true;
always_close  = false;
log_dir       = "/home/bobje/BOEXI3/bobje/logging/";
2018/02/01 13:23:35.062|>>| | |18749|1108702032| |||||||||||||||TraceLog::Admin: pullable (true)
2018/02/01 13:23:35.062|>>| | |18749|1108702032| |||||||||||||||TraceLog::Admin: logdir ('/home/bobje/BOEXI3/bobje/logging/')
2018/02/01 13:23:35.062|>>| | |18749|1108702032| |||||||||||||||TraceLog::Admin: update ()
2018/02/01 13:23:35.062|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||TraceBridge::Initialize: pullable set to 1
2018/02/01 13:23:35.062|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||TraceLog state:
// device_info
// ___________
// process        (process#pid)   = ConnectionServer#18749
// device         (name#deviceid) = ConnectionServer#MainDevice
// pull/push      (pullable)      = Pull
// pull mode settings
// __________________
//   configfile   (ini)           = ./ConnectionServer_trace.ini
//   every ... s  (period)        = 60
// config
// ______
active        = true;
severity      = 'W';
importance    = '<<';
keep          = true;
always_close  = false;
log_dir       = "/home/bobje/BOEXI3/bobje/logging/";
2018/02/01 13:23:35.070|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||SResourceSource::LoadString 45213
2018/02/01 13:23:35.071|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||SResourceSource::LoadString %1 started
2018/02/01 13:23:35.071|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||SResourceSource::LoadString 35100
2018/02/01 13:23:35.071|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||SResourceSource::LoadString %1
2018/02/01 13:23:35.071|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||SIServerController::run: Before initialize
2018/02/01 13:23:35.071|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||(sidaemon.cpp:417) SUNIXDaemon::init: starting
2018/02/01 13:23:35.071|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||SUNIXDaemon::init: redirecting stdio to /dev/null
2018/02/01 13:23:35.072|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||(sidaemon.cpp:210) installing fg terminiation handler
2018/02/01 13:23:35.072|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||(sidaemon.cpp:221) installing abnormal sys handler
2018/02/01 13:23:35.072|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||(siservercleanup.cpp:90) Abnormal signal handling is disabled.
2018/02/01 13:23:35.072|==| | |18749|1108702032| |||||||||||||||(sidaemon.cpp:513) SUNIXDaemon::init: finished

Someone would have any idea how to solve this issue ?

Thanks

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Feb 06 at 01:00 PM

    Have you tried deleting it and creating a new one ?
    It would also help if you provide some more details as to what OS your server is on and what patch level your XI3.1 is at.

    p.s.
    based on log - it doesn't look like you have the HIGH level trace activated for this server.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded