Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Text missing from the Graphs in Reports

Hi Experts

I have a strange issue with BW Reporting in Production. After I execute the report, the text in the "graphs" are missing for some specific data. It is working for some components. I have checked the report in Quality system and it is working fine. Please help

I have checked the IGS Patch level and they both are same in Quality and production.

Regards,

Mahesh

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 04, 2008 at 03:00 PM

    Hi,

    If you are using WAD to diaply charts, open your web template and select that chart web item and go to properties of that web item. Increase the "Height" and "Width in Pixels" according to your need. Then you will find the texts of those charts in the output. It depends on the size of the chart occupied.

    Regards,

    KK.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 04, 2008 at 03:44 PM

    I have tried and it is not working. But the report is working fine with the same settings with Quality system. I am using WAD to display charts.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 05, 2008 at 03:57 PM

    The issues was resolved by upgrading the IGS to the new version.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.