Skip to Content
0

[iot] [hcp] IotMMS application start failed

Feb 01 at 07:55 AM

67

avatar image

Hello,

I'm trying to follow this tutorial to create an IoT application.

Unfortunately, after deploying the iotMMS application, it in state 'Starting" for a long time. That it 'fail' with no reason. I tried several times but the same error.

I did search on sap & forum, found some topic. It relates to some issue in binding. As each question, @anton.levin need to open an internal ticket to resolve the issue. Hence I open this question to get him notified.

Please help me resolve this issue. I'm using the same account to write this question.I'm using NEO Europe Rot trial environment.

I'm looking forward to your support.

Thanks a lot,

Victor

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Best Answer
Anton Levin
Feb 01 at 09:01 AM
0

Hello Victor,

please see my answer regarding the same issue you are facing with in here https://answers.sap.com/answers/405730/view.html

Regards, Anton

P.S. Please also familiarize yourself with the Community Rules of Engagements [1] and especially with #9 do not cross post and #13 do not hijack questions. You have raised the same question 3 times (including this thread) in https://answers.sap.com/questions/51366/error-in-iotmms.html?childToView=419640#answer-419640 and https://answers.sap.com/questions/171347/sap-cloud-platform-trial-iot-service-cannot-start.html?childToView=419642#answer-419642

Regards,

Anton

[1] https://www.sap.com/community/about/rules-of-engagement.html

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hello Anton,

Thanks for the reply. I'm sorry for creating such similar posts. I'm afraid that you would get notified my comment so I created this question.

I will follow that instruction in the topic you sent (I didn't get the search result of that topic last time).

Hope it work!

Regards,

Victor

0