Skip to Content
-1

Inconsistency in data signs

Jan 30 at 06:22 PM

51

avatar image

Hello experts,

We've experienced a strange issue. Almost all data in two of our models have switched signs since this morning. No modifications have been made in acctype property, no scripts or BADI's have been executed since last week and in general no modifications have been made in the configuration.

Could this be a consecuence of a SP installation or other update done at the server level?

I do appreciate your comments.

Regards,

Nidia Olguín

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Vadim Kalinin Jan 30 at 06:39 PM
0

Sorry, but you are not providing any info about SP level?

Screenshots of some reports and RSA1 will be also helpful!

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Nidia Karina Olguín Huerta Jan 30 at 07:03 PM
0

Please find the information in the images below:


rsa1-spf.png (254.3 kB)
sp-spf.png (245.1 kB)
Show 9 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Please provide info about PORCENTAJE_VNT_APEGO account:

ACCTYPE?

What measure is used in the report?

0

acctype= EXP

measure= periodic

0
Nidia Karina Olguín Huerta

OK, for single intersection: 2018.01

We have in RSA1: -0.334+0.167=-0.167

And in the report you have the same: -16.7%

You may check data audit for this intersection to find when -0.334 was posted!

0
Nidia Karina Olguín Huerta

Also look on this request:

0

Thanks, do you know where can we see the detail of that request?

0
Nidia Karina Olguín Huerta

You need an experienced BW person to perform this investigation :)

Do you have data audit enabled in BPC?

0

No we don't :(

I'll ask to a BW,

Thanks!

0
Nidia Karina Olguín Huerta

In RSA1 select infoprovider (model) and select manage. You will see a list of requests...

0
Nidia Karina Olguín Huerta

Like here:

manage.png (327.2 kB)
1