Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Server Error in '/businessobjects/Enterprise11/InfoView' Application

Post Author: RHerbert

CA Forum: Deployment

Cyrstal Server has been installed for about 2 years. Everything has been running just fine ever since the initial install. There has been no changes made. However, just a couple days ago, when we try to launch the InfoView application, we get the subject error and I haven't got the slightest idea as to what is wrong and what needs to be done to fix. I have restarted IIS as well as re-booting the server sitll to no avail.

The HTTP message: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

The URL is correct: http://myserver/businessobjects/enterprise11/infoview/logon.aspx

Anyone with info on how to fix, I would really appreciate it.

Thanks

Herbie

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 20, 2007 at 04:18 PM

    Post Author: JGomes

    CA Forum: Deployment

    Any IIS/Windows/.NET updates? Maybe this will help, although it mainly applies after new installs: check if there is a '\' at the end of the Web Content string, under Local Path. Also, take a look at http://support.microsoft.com/kb/315122

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.