Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Issue with delta loads between Infocubes

All,

I have been experiencing an issue with delta loads between cubes after the BI 7.0 Technical upgrade. We have a nighlty delta load turned on from a cube to another cube. This works fine when there are transactions affiliated with the request in this datamart solution. But when the request has zero records, the delta load from cube to cube, brings in few transactions instead of zero records. Has anyone come across this issue? I could not establish a relationship between the data that is being pulled each time. But it is the same set of records.

Any advice?

Thanks,

Danny

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 29, 2008 at 12:17 AM

    is it an isolated incident or there are other infocubes as well

    Hope it Helps

    Chetan

    @CP..

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.