Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No source assignment found for cost element 94300020

When I have prepare the process order for the material with the co-product and I am calculating the cost before release of Process Order, system calculate the cost but after release of the order, when I am again going to calculate the cost, system gives the following error on the cost calculation, eventhough I have maintained the cost element in the source structure.

"No source assignment found for cost element 94300020

Message no. KD560

Diagnosis

The sender bears the PI source structure and was debited with costs from the 94300020 cost element. This cost element is not assigned to any source assignment in the 9010 controlling area of the 9010 source source structure.

Procedure

Maintain the PI source structure."

Anyone can help on this. Points will be rewarded

Thanks in advance

Regards,

Trushit

M-9879562981

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 27, 2008 at 09:30 AM

    Hello,

    Check the Transaction Code OKEU,there you have to maintain the source structure for the cost element .

    Hope it will help you

    Regards

    Ravi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.