Skip to Content

SAP Fiori Notifications not displaying messages

Hi

i am using a SAP Gateway system 7.50 and have set up the notifications using the wonderful blogs and post available.

i have my notification icon in the top right, and i can see the badge updating (increasing) as i trigger notifications from transaction /n/iwngw/bep_demo however when i click on the icon to open the side panel, i don't receive any message to view in the window.

In the network panel i can see everything is being called okay.

any suggestions on where to look/start finding the issue? or would i not expect any text for this test/demo transaction?

Thanks

Barry

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Jan 25 at 12:52 PM

    Hi Barry,

    Try clearing the cache.

    Use below T-Codes. Might work.

    Clear Cache/IWNGW/H_CLEAR_NOTIFClear Metadata/IWNGW/R_HUB_CLEAR_DATA4USER

    Regards,

    Pratheek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 29 at 03:48 PM

    Thank you for your response. i have cleared all the caches, but nothing.

    I still get the notification to the badge, but when i expand the side panel, i don't see any notification text.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Aug 22 at 09:54 AM

    Hi Barry! I'm facing same issue. Have you solve it?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Aug 22 at 10:46 AM

    Hello Barry,

    It seems that you do not fulfill the minimum requirements.

    Refer to the following KBA:

    2488945 - How to setup notifications in Fiori 2.0

    Thanks & best regards,

    Konstantia

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded