Skip to Content
avatar image
Former Member

Unarchiving Repository - Issues

Hello ,

I am unarchiving repository from .a2a files provided as a part of business content . When I click on finish after fininshing the required steps , within few secons it looks like the process is completed but the repository does not get created and then the CONSOLE client hangs .

I am using MDM 5.5 SP6 , Repository database is on SQL Server 2005 . When i look at the database it just create a shcema/user with repository name without any a2i_ tables in it .

After exiting the console client , when i login again i see the repository name that i was providing with a lock sign on it . When I click on it it asks for login/password which i m not sure which one to give as you can have different users for different repositories . But this would be of no use as there are no tables created in the database .

Pls suggest resolution . Resolution answers will be handsomely rewarded . -


Regards , Amit

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    May 22, 2008 at 05:08 AM

    Hi Amit,

    This problem could be due to mimatch in the gui and server versions.

    Check and see whether your MDM gui and MDM server are at the same version level.the hot fix may be differnt but the SP and the patch need to be the same.

    For GUI->

    - See in the console the last option on the menu bar->info

    For Server->

    - Mount your serevr->right pane you can see the properties of the server.Check to see the both the versions match

    If this is also not the case then probably the business package you are trying to use is nt extracted properly.

    Hope it helps

    Kindly reward points if found useful

    Thanks

    Simona

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    May 22, 2008 at 05:08 AM

    Hi Amit,

    Please check the following things:

    1. Whether the Build version of MDM server that you are using is matching with the Build version of the Console.( infact all the MDM GUI's)

    You can check this using Console.( Abotut Console)

    It should match exactly for better result, otherwise we have seen that sometimes the clients do not respond.

    After exiting the console client , when i login again i see the repository name that i was providing with a lock sign on it . When I click on it it asks for login/password which i m not sure which one to give as you can have different users for different repositories

    2) As you have mentioned that you are able to view the repository, kindly try connecting to the repository using the

    User- admin

    Passwod- Blank ( this is the default pwd)

    Check whether the repository has been succesfully Unarchived.

    Hope any of these soluitons help you

    Thanks and Regards

    Nitin jain

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hello Amit,

      1st thing can b Version problem........ as everybody said.

      2nd thing default password for every repository is Admin ( A is capital) & blank passowrd ( u dont hv to giv anything in password field)

      Thanks,

      Mahi