Skip to Content
0

Display queue showing expected mapping result but in test tab not showing expected result

Jan 23 at 01:51 PM

58

avatar image

Hello All,

Working on a scenario idoc to file where requirement is to populate the L_N1 segment fields twice i.e for business address and shipping address which contains different values for which i have mapped E1ADRM1 segment field PARTNER_Q to D_98 by keeping the below logic.

Where able to see the expected result in the display queue but in test tab only one L_N1 segment is reflecting if hardcode and pass some value in this case able to see the result with hardcode value.

Please suggest

Regards

Pavan

idocmaperror.png (58.5 kB)
testtab.jpg (145.0 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Best Answer
Evgeniy Kolmakov Jan 24 at 06:42 AM
0

Hi Pavan!

When you create nodes for element having occurence 0..n, values should be placed in same context. So if you want to create, for example, three L_N1 segments, you should have three values within the same context.

Regards, Evgeniy.

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Evgeniy,

Thank you for your response, Implemented logic as you said. Now it got solved.

Regards

Pavan

0
Harish Mistri Jan 24 at 10:46 PM
0

Hi Pavan,

Adding to Evgeniy's response, please share the display queue of node level L_N1 and S_N1 for all the nodes.

regards,

Harish

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Harish Mistri Jan 24 at 10:46 PM
0

Hi Pavan,

Adding to Evgeniy's response, please share the display queue of node level L_N1 and S_N1 for all the nodes.

regards,

Harish

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded