Skip to Content

Outbound queue not generated after order creation in RRP3

Hi All,

I have created a planned order from RRP3 transaction in APO system. But the order is not getting transferred to ECC system.

I deactivated the queues and then noticed that the outbound queue in SMQR is not visible after the creation of order. Can you please let me know what could be the issue with outbound queues ?

Do we have any configuration for controlling the transfer of orders ?

Thanks,

Manojkumar K

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    Oct 24, 2016 at 03:33 PM

    Hi Manojkumar,

    In transaction /SAPAPO/RRPCUST1, make sure setting Transfer to R/3 In-House Production has value Always Create Transfer Events:

    -

    Additionally, in transaction /SAPAPO/C4, make sure that the entry for user * and/or for your user has value Default for field Recording:

    -

    Additionally, as described by Tiemin, make sure that an entry exists in transaction /SAPAPO/CP1 for the Publication Type In-House Production for the affected Location-Logical System-Release.

    -

    Other than that, you may check SMQ2 on ECC side, to check whether there are any planned order queues stuck in sysfail status, as well as execute /SAPAPO/C5 in APO to verify whether change pointers were generated for the PlOrd you created/changed.

    -

    Regards,
    Tiago

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 24, 2016 at 01:07 PM

    Hi Manojkumar,

    Please make sure that distribution has been defined in //CP1 for type 031 In-House Production and the location.

    Best regards/Tiemin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Tiemin,

      I have defined the distribution in //CP1 but even after that the orders are not transferred to ECC system.

      And also no outbound queue visible in queue monitor.

      Thanks,

      Manoj